Nations League: Στο μηδέν με την Ολλανδία η Βοσνία του Μπάγεβιτς

Nations League: Στο μηδέν με την Ολλανδία η Βοσνία του Μπάγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κακό ήταν το παιχνίδι στο «Bilino Polje» μεταξύ της Βοσνίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς και της Ολλανδίας που έμειναν στο 0-0 με χαμένους τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μάχονται με την Ιταλία για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο παιχνίδι, με την Ολλανδία να έχει τη μοναδική αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος όταν ο Πρόμες με κεφαλιά από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτή που είχε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν στο 69′ ο Πιάνιτς έκανε το σουτ αλλά ο Σίλεσεν έσωσε. Μέχρι το τέλος η Ολλανδία έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μπεργκίς και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Βοσνία: Σέχιτς, Τοντόριτς, Χατζικαντούνιτς, Σανικάνιν, Κάντουσιτς (45′ Κολάσινατς), Πιάνιτς (75′ Λόντσαρ), Τσίμιροτ, Κρούνιτς (75′ Χότζιτς), Τάταρ (54′ Χατζαχμέτοβιτς), Γκόγιακ, Τζούριτς (61′ Τζέκο)

Ολλανδία: Σίλεσεν, Ντάμφρις (70′ Χάτεμποερ), Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Μπλιντ (86′ Άκε), Ντε Ρουν, Βαϊνάλντουμ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Μάλεν (70′ Μπεργκίς), Πρόμες (86′ Μπάμπελ), Λουκ Ντε Γιόνγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X