Λιντς: Ο Ραντριτζάνι σκέφτεται την αγορά της Βαλένθια

Λιντς: Ο Ραντριτζάνι σκέφτεται την αγορά της Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι, σκέφτεται να αποκτήσει και την Βαλένθια, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, Times. Μάλιστα, ο Ιταλός εκατομμυριούχος θέλει να προχωρήσει στην αγορά αρκετών ομάδων ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο δημιουργώντας μία αυτοκρατορία και έτσι το ισπανικό κλαμπ αποτελεί έναν από τους στόχους του.

Ο Ραντριτζάνι, γνωρίζει τον Πίτερ Λιμ, ο οποίος έχει την πλειοψηφία των μετοχών στην Βαλένθια, και οι σχέσεις τους είναι καλές. Όπως αναφέρει η Marca, ο Λιμ δεν θέλει να πουλήσει την ομάδα του, αλλά οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, του οποίου η περιουσία ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια ευρώ, έχει επενδύσει αρκετά στην ομάδα του, η οποία έχει επιστρέψει στην Premier League και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση με επτά βαθμούς.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ραντριτζάνι έχει την απαραίτητη οικονομική δύναμη και μία τέτοια κίνηση θα ήταν ρεαλιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X