ΑΕΚ: Στη λίστα ο Ντεμόντε Χάρπερ για την περιφέρεια!

ΑΕΚ: Στη λίστα ο Ντεμόντε Χάρπερ για την περιφέρεια!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμερικανό γκαρντ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ΑΕΚ και Ταϊρίς Ράις δεν θα πορευτούν μαζί στη συνέχεια της σεζόν, κάτι που αποκάλυψε το enwsi.gr την περασμένη Δευτέρα (05/10), εντός της ομάδας «έτρεξαν» όλες τις διαδικασίες ώστε να βγουν στην αγορά για παίκτη που θα καλύψει το κενό και θα προσθέσει ποιότητα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε είχε ξεκαθαρίσει πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει κίνηση… απλά για να πει πως πήρε παίκτη. Αλλά σκοπός και στόχος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα να δώσει λύσεις στην ομάδα σε επίθεση και οργάνωση και -κυρίως- να «κολλήσει» με τους Ζήση, Λάνγκφορντ στην περιφέρεια.

Αρκετά ονόματα έχουν προταθεί από ατζέντηδες στην ΑΕΚ. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό, καθώς η ΑΕΚ αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για κάθε παίκτη. Ιδίως τώρα που οι στόχοι είναι υψηλοί και άπαντες θέλουν να διεκδικήσουν τίτλους.

Αυτόν τσεκάρει η ΑΕΚ

Υπάρχει ωστόσο μια περίπτωση που εξετάζεται στην λίστα της ΑΕΚ για την περιφέρεια. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το enwsi.gr ο παίκτης που βρίσκεται στο μπλοκάκι της ομάδας είναι ο Ντεμόντε Χάρπτερ, που είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 31χρονος γκαρντ είναι στη λίστα της Βασίλισσας για τη νέα σεζόν, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ACB με τη φανέλα της Γκραν Κανάρια. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 13,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο, αποτελώντας ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας του στην επίθεση.

Ο παίκτης είναι στη λίστα της ΑΕΚ και η περίπτωσή του παρακολουθείται, όπως και αυτή του Τζος Γκρέι, με τον 27χρονο γκαρντ να είναι… αλμυρός για τα δεδομένα της Βασίλισσας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X