Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Γαλλία και Γεωργία

Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Γαλλία και Γεωργία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή (11/10) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων για το Nations League, ενώ υπάρχει δράση και σε ορισμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεύτερων κατηγοριών. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Betrebels.

Ανώτερη η Γαλλία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του 3ου ομίλου της League A και η αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση πιθανόν να κρίνει πολλά όσον αφορά την ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση και το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχουν σημειώσει 12 (!) γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και κόντρα στους Ίβηρες έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Διαθέτουν ποιότητα και πληρότητα σε όλες τις γραμμές και ιδίως εντός έδρας συνηθίζουν να πνίγουν τους αντιπάλους τους. Η Πορτογαλία από την πλευρά της είναι εξαιρετική στα μετόπισθεν, θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι των Γάλλων ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει υψηλότερα στην ισοβαθμία, ωστόσο πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει στην πίεση των “Τρικολόρ”. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2.19, έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Υπάρχει αξία στο διπλό της Γεωργίας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αρμενία – Γεωργία. Οι Αρμένιοι μετρούν μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής στον όμιλο, όντας στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή και την άνοδο στην League B. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βόρεια Μακεδονία, στη συνέχεια όμως αντέδρασε ιδανικά, επικρατώντας με 2-0 της Εστονίας. Μπορεί να έχει ψυχολογία και κίνητρο, ωστόσο σήμερα δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, λόγω του πολέμου με το Αζερμπαϊτζάν, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Πολωνία.

Η Γεωργία από την πλευρά της θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς μεσοβδόμαδα επικράτησε με 1-0 της Λευκορωσίας και πήρε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ για το Euro 2020. Όσον αφορά το Nations League, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με τη Βόρεια Μακεδονία έχοντας από τέσσερις βαθμούς, και σήμερα θα ψάξει μια νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την άνοδο στην League B της διοργάνωσης. Έχουν ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό στο “γεμάτο” 2.50.

Ευκαιρία για τη Στρόμεν

Ολοκληρώνουμε με Β’ Νορνηγίας και το παιχνίδι Στρόμεν – Κόνγκσβινγκερ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 18 βαθμούς όντας μόλις στο +1 από τα μπαράζ παραμονής, μετρούν μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο σήμερα έχουν ιδανική ευκαιρία για να πάρουν τρεις βαθμούς και παράλληλα μια μεγάλη ανάσα. Υποδέχονται την ουραγό, Κόνγκσβινγκερ, η οποία μετράει έξι σερί ήττες δείχνοντας ανήμπορη να αντιδράσει. Βρίσκουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00, έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης και θα τον κρατήσουμε.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X