ΑΕΚ: Ηττα (2-3) με παίκτη λιγότερο από τον Ολυμπιακό για την Κ19

Εικόνες από το ΑΕΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την Κ19

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-3 από τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Το σκορ στον αγώνα για την ΑΕΚ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μιχάλης Κοσίδης με πλασέ μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως απάντησε αμέσως, στο 12’, με γκολ του Γιώργου Σταμούλη από πάσα του Τάσου Τσέλιου. Στο 28’ η ΑΕΚ με ωραίο συνδυασμό των Ρουκουνάκη και Γεωργέα θα προσπαθήσει να κάνει το 2-1 με ωραίο σουτ του Κοσίδη αλλά θα αποκρούσει ο Καραργύρης και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-1 με πλασέ του Τσέλιου.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 στο 46’, ενώ από το 56’ η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ανέστη Βλαχίδη με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Νικήτα Νικόλη. Οι κιτρινόμαυροι, παίζοντας με δέκα παίκτες, μείωσαν σε 2-3 με τον Κοσίδη μετά από πάσα του Λαέρτ Πάπα και στο 88′ η ΑΕΚ έφτασε σε ένα ακόμα γκολ που υποδείχθηκε ως οφσάιντ, μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κώστα Ρουκουνάκη και κεφαλιά του Μενέλαου Τσαχματιώτη.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος (53’ Τσαχματιωτης) , Αρβανίτης, Μιτάι, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Τσαρούχας (61’ Χριστόπουλος), Μιχόπουλος (53’ Βλαχίδης), Γεωργέας (61′ Πάπα), Κοσίδης.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Λιοφάγος, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Μαυρουδής, Κίτσος (63’ Αρσενίδης), Μπέλιτς (85’ Λιάτσος), Σταμούλης (81’ Ντόι), Σουρλής, Τσέλιος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X