Παπασταμάτης: «Μεγάλη στιγμή η συμμετοχή των Στάθη και Κοτσιώνη»

Παπασταμάτης: «Μεγάλη στιγμή η συμμετοχή των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ για το σημερινό ματς με τον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη στιγμή χαρακτήρισε ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης την παρουσία των δύο νεαρών παικτών Στάθη και Κοτσιώνη στο σημερινό παιχνίδι με τον Δούκα

Ο διοικητικός ηγέτης με δηλώσεις του στο greekhandball.com σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Η ΑΕΚ απέδωσε, σύμφωνα με τις δυνατότητές της, τα  αναμενόμενα. Η μεγάλη στιγμή του αγώνα, όμως, είναι όταν οι δύο έφηβοι, ο Στάθης και ο Κοτσιώνης, μπήκαν στο ματς και έδωσαν άλλον αέρα και χρώμα.

Όπως έχω πει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να την οργανώσουμε σε όλα της τα τμήματα σε σοβαρά πρότυπα και βάσεις, καθώς και με οικονομική αυτάρκεια. Βέβαια, χρειάζεται πολύ δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά προσπαθούμε.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είναι να βρεθούν αγωνιστικοί χώροι για κάθε μας τμήμα και ειδικά για το βόλεϋ, που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Επίσης, θα πρέπει να βρεθούν χώροι και για τις Ακαδημίες μας. Σταδιακά, πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X