Αρσενιάδης: «Έχουμε θέληση και δυνατότητες»

Εικόνες από το ματς του βόλεϊ Γυναικών Αίας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης

Όπως ανέφερε η ομάδα έχει κάνει μόλις μια προπόνηση πλήρης μετά και την άφιξη της Σεβάρικα ωστόσο κράτησε το πλάνο της σε όλο το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Αίαντα που κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο αλλά και στο τομέα της προβολής του αθλήματος. Η ομάδα έχει κάνει πλήρης μία προπόνηση. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα αλλά τα κορίτσια έπαιξαν πολύ σοβαρά και κράτησαν τη τακτική που είχαμε πει. Ξέραμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο αλλά θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε σκορ απέναντι σε μία ομάδα με άγνοια κινδύνου. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και θα δούμε τους στόχους αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε τη θέληση και τις δυνατότητες να προχωρήσουμε στο μέλλον».

Ο προπονητής του Αίαντα Κώστας Ιωαννίδης από την μεριά του τόνισε:  «Από τις 24 Αυγούστου είμαστε στο γήπεδο πρωί-βράδυ και δεν επηρεαστήκαμε από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει όλος ο πλανήτης. Έχουμε αμιγώς Ελληνικό ρόστερ και αθλήτριες που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Η εικόνα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές μας και θα μπορούσαμε να είχαμε γεμίσει περισσότερο τα σετ. Κάναμε πολλά λάθη στο σερβίς και στην επίθεση. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για το πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε πως θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα. Πως θα αντέξουν στα οικονομικά, στους τραυματισμούς, με την πανδημία. Άρα θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην απογοητευόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X