Τάσος Τσατάλης: «Εφτιαξε την ραχοκοκαλιά της και όχι μόνο!» (VIDEO)

Τάσος Τσατάλης: «Εφτιαξε την ραχοκοκαλιά της και όχι μόνο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο της ημέρας από τον Τάσο Τσατάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK έχει ενισχυθεί τα μέγιστα.

Μετά από ένα καλοκαίρι όπου η ΑΕΚ κινήθηκε ιδιαιτέρως ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, η δουλειά του Ιλια Ιβιτς και του επιτελείου, βγαίνει στο… ρόστερ. Το κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι γεμάτο επιλογές σε κάθε θέση, έχει ποιοτικές επιλογές σε κάθε θέση, αλλά και παίκτες που μπορούν να γίνει το μέλλον της ομάδας. Από κάθε άποψη μπορούμε να πούμε πως είναι το πληρέστερο των τελευταίων ετών.

Ο Τάσος Τσατάλης στο σημερινό του σχόλιο καταπιάνεται με τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, αλλά και λίγο από το φιλικό με τον Ιωνικό που έχει τη δική του σημασία.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Τάσου Τσατάλη

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X