Ψάχνει για αντί-Ρέι και όχι αντί-Ράις η ΑΕΚ

Ψάχνει για αντί-Ρέι και όχι αντί-Ράις η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το στυλ παίκτη που θέλει η ΑΕΚ για τη συνέχεια της σεζόν

Ο στόχος της ΑΕΚ είναι να παραμείνει ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη και την φετινή σεζόν. Οι προσδοκίες είναι υψηλές για την ομάδα, καθώς το υλικό που έχει στα χέρια του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της ομάδας.

Σε αυτό αναμένεται να προστεθεί και ένα ακόμα κομμάτι, που θα κάνει το υπάρχον ρόστερ ακόμα καλύτερο. Στην Ένωση έχουν αποφασίσει αν κινηθούν για παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, καθώς αποχαιρέτησε παίκτες και προπονητικό επιτελείο και η ομάδα χαράσσει την επόμενη μέρα της δίχως τον χαρισματικό γκαρντ.

Το σαφάρι για τον αντικαταστάτη του έχει ήδη αρχίσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Στην ΑΕΚ έχουν εστιάσει σε περίπτωση παίκτη που θα βρίσκεται πιο κοντά στα στοιχεία που είχε ο Κέντρικ Ρέι την περασμένη σεζόν. Ένας παίκτης δηλαδή που θα αρχίζει από το «2», αλλά θα μπορεί να παίξει και στον άσο, ενώ θα δίνει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού, όπως έκανε την περασμένη σεζόν ο Κέντρικ Ρέι.

Ο Ρέι, άλλωστε, έδειξε την ποιότητά του και κράτησε την ΑΕΚ επιθετικά την περίοδο που ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν τραυματίας. Έτσι, το πλάνο των ανθρώπων της ομάδας είναι να βρεθεί παίκτης πιο κοντά στα δικά του αγωνιστικά στοιχεία, παρά σε αυτά του Ράις.

Στην Ένωση έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους, ετοιμάζουν λίστες για τον «εκλεκτό» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να… φορτσάρουν, ώστε να προχωρήσουν μία ακόμα μεταγραφική υπόθεση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X