Ξανά στο χειρουργείο ο Πορζίνγκις

Ξανά στο χειρουργείο ο Πορζίνγκις
Photo Credits: INTIME

Για να απαλλαγεί από το πρόβλημα στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για τον μηνίσκο του δεξιού γονάτου και να απαλλαγεί οριστικά από πρόβλημα του.

Ο παίκτης των Μάβερικς τραυματίστηκε στα playoffs και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος. Όπως ανακοίνωσαν οι Μάβερικς, ο Πορζίνγκις εγχειρίστηκε στο δεξί γόνατο, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που είχε στον μηνίσκο. Χρονοδιάγραμμα επιστροφής στην δράση δεν υπάρχει, ενώ οι Μάβερικς είναι αισιόδοξοι ότι ο παίκτης τους θα καταφέρει να πάρει μέρος στα προπονητικά καμπ.

Εξαιτίας του κορονοϊού κανείς δεν ξέρει πως θα πάει το πρόγραμμα και πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό δεν θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα. Ο Πορζίνγκις έχει περάσει αρκετούς τραυματισμούς, το 2018 έκοψε τον αχίλλειο του και φέτος στα playoffs απέκτησε θέμα και με το γόνατο του. Οι θεραπείες με το πλάσμα δεν βοήθησαν γι’ αυτό και αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να ξεφορτωθεί το πρόβλημα στον μηνίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X