Υποτάχθηκε και στο Λουξεμβούργο η απογοητευτική Κύπρος

Υποτάχθηκε και στο Λουξεμβούργο η απογοητευτική Κύπρος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαρδιωτική για μια ακόμα φορά η εθνική Κύπρου, ηττήθηκε «καθαρά» (2-0) στο Λουξεμβούργο και παραμένει δίχως πόντο και… γκολ μετά από 3 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Στο έτερο ματς του ίδιου γκρουπ, το Μαυροβούνιο επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Αζερμπαϊτζάν κι έκανε το «3 στα 3»! Στο «Ζοσί Μπαρτέλ», το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Χολτζ ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε στο 12’ με τον Σινάνι, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Κυριακίδη μετά από ασίστ του Τιλ, σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Λαΐφη.

Ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 στο 26’, σε μια φάση που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Κύπριου γκολκίπερ. Το νεανικό συγκρότημα του Βάλεμ ανέβασε στροφές μετά την ανάπαυλα και πίεσε με στόχο να μειώσει, ωστόσο δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια.

Ο Χριστοφή είχε τις δύο καλύτερες στιγμές για τους Κύπριους, στο 66’, που αστόχησε από καλή θέση, αλλά και στο 89’, όταν και σημάδεψε το δοκάρι, με τον Σωτηρίου να στέλνει την μπάλα άουτ στην εξέλιξη της φάσης.

Στην Ποντγκόριτσα, το Μαυροβούνιο μπήκε… φορτσάτο στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 9’ με κεφαλιά του Γιόβετιτς. Στο 71’, οι γηπεδούχοι σφράγισαν την επικράτησή τους, με τον Ιγκόρ Ιβάνοβιτς να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X