Αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βιγιαφάνες

Αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βιγιαφάνες
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχώρησε από το προπονητικό διπλό του Παναθηναϊκού ο Λούκας Βιγιαφάνες.

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Λούκα Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ξεκαθάρισαν ότι δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Βιγιαφάνες θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την “πράσινη” φανέλα τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έγινε εσωτερικό φιλικό παιχνίδι 90 λεπτών.

Με τις πράσινες φανέλες αγωνίστηκαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Με τις γκρι φανέλες αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Να σημειωθεί ότι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία ο Ιωαννίδης, κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X