Φαν'τ Σιπ για την απουσία Μπακάκη: «Επαιξε τα περισσότερα παιχνίδια αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα»

Φαν'τ Σιπ για την απουσία Μπακάκη: «Επαιξε τα περισσότερα παιχνίδια αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν΄τ Σιπ, μίλησε για την εικόνα της Εθνικής, αλλά και για την απουσία του Μιχάλη Μπακάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαν΄ τ Σιπ: 

-Θέλετε η ομάδα να βελτιώνετε. Το βλέπετε να συμβαίνει;

“Βλέπω πράγματα που εφαρμόζονται, αλλά είναι συνεχής διαδικασία. Σε κάποια παιχνίδια όντως δεν βλέπουμε το επιθυμητό επίπεδο”.

– Πώς σκοπεύετε να καλύψετε τη θέση του δεξιού μπακ;

“Δεν μας ανησυχεί αυτό. Έχουμε τον Σβάρνα, τον Χατζηδιάκο, τον Λαμπρόπουλο, τον Ρότα. Ξέρω ότι ο Μπακάκης έκανε τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα”.

– Τι δεν θέλετε να ξαναδείτε στο παιχνίδι της Εθνικής το οποίο δείξαμε με την Αυστρία;

“Είδαμε τα γκολ που δεχτήκαμε και είπαμε να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη. Δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα όμως ικανοποιημένος από κάποια παιδιά, που έδειξαν ότι αξίζουν να παίζουν για την Εθνική”.

– Σας ενόχλησε η διαχείριση της ομάδας στο πεντάλεπτο που δέχτηκε τα γκολ η ομάδα;

“Είπα ήδη ότι με απογοήτευσε από το πώς δεχτήκαμε τα γκολ. Τα αναλύσαμε, τα συζητήσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε σε επόμενο αγώνα. Δεν θέλουμε να ξανασυμβούν”.

– Θεωρείτε ότι έχει πληγωθεί ο εγωισμός τους;

“Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξετάση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση”.

– Έχετε κάποιο ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας;

“Δεν έχουμε πονοκέφαλο. Είναι απλά καλό να έχεις επιλέξεις ανάμεσα σε 2 ή 3 καλούς παίκτες; Θέλουμε σε κάθε θέση να έχουμε δύο καλούς παίκτες. Πάντα θα έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους, αλλά το σχέδιο σε κάθε αγώνα παραμένει ίδιο”.

– Για τα καλά λόγια που είπε γι’ αυτόν ο Λημνιός:

“Είμαι χαρούμενος που ακούω θετικά σχόλια από τους παίκτες. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά απολαμβάνουν αυτό που τους ζητάω. Ξέρεις ότι ως προπονητής είσαι σε καλό δρόμο. Πρέπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως να παίρνεις αποτελέσματα. Το προπονητικό τιμ δεν μπαίνει να τους πει «παιδιά πρέπει να κερδίσουμε, αλλά το τι θέλουμε να κάνουν, να το τελειοποιήσουμε. Αυτόματα θα υπάρχει πρόοδος στην ομάδα. Δεν τους καθοδηγώ και τους σπρώχνω μόνο προς τη νίκη, αλλά το πώς θα πετύχουμε πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι ικανοποιημένος γιατί υπάρχει πρόοδος”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X