Εντυπωσιασμένος με τον Μπάρκα ο Μπόνερ: «Είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια, μου αρέσει»

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Μέλι» έσταξε για τον Βασίλη Μπάρκα ο πρώην τερματοφύλακας της Σέλτικ, Πατ Μπόνερ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Μπάρκα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Πατ Μπόνερ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Σέλτικ είναι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ χρησιμοποιεί τα πόδια του.

«Πιστεύω ότι έχει καλά πόδια, αυτό είναι που μου αρέσει. Πιστεύω πως είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια, όταν αυτά έρχεται σε αυτόν και αυτό ταιριάζει πολύ στον τρόπο που θέλει να παίξει η Σέλτικ», είπε ο Μπόνερ κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ο Μπάρκας ήρθε στην Σέλτικ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Φόρτσερ, ένας τερματοφύλακας που θεωρείται από τους καλύτερους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τους Σκωτσέζους.

Παρόλα αυτά ο Ελληνας τερματοφύλακας έχει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 8 από τα 12 ματς που έχει αγωνιστεί.

Μάλιστα στην Σκωτία θεωρούν πως αυτό είναι εντυπωσιακό, καθώς δεν έχει ιδιαίτερα καλή άμυνα η ομάδα του. Παρόλα αυτά με τις αποκρούσεις του έχει βοηθήσει την Σέλτικ να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και να έχει ένα σερί στο πρωτάθλημα.

Το μεγαλύτερο τεστ που έχει μπροστά του είναι το ντέρμπι με την Ρέιντζερς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X