Στην Κ19 της ΑΕΚ ο Κακολύρης

Στην Κ19 της ΑΕΚ ο Κακολύρης
Photo Credits: INTIME

Στην Κ19 της ΑΕΚ θα αγωνίζεται πλέον ο Τάσος Κακολύρης. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Κ19 της ΑΕΚ θα αγωνίζεται πλέον ο Τάσος Κακολύρης.

Ο Τάσος Κακολύρης είναι γιός του αείμνηστου Διονύση Κακολύρη καθώς θα αγωνίζεται στην Κ-19 της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τον νεαρό άσο ο οποίος έχει την ευκαιρία να δείξει ταλέντο του.

Οταν ξεκινούσε την πορεία του στην Αθήνα βρέθηκε και στις μικρές ομάδες του Πανιωνίου με τη βοήθεια του πατέρα του, ενώ τώρα αρχίζει ένα νέο ταξίδι για τον ίδιο.

Ο νεαρός άσος που κατάγεται από την Ζάκυνθο, όπως αναφέρει το ioniansports, «ήταν για αρκετά χρόνια στις ομάδες του Πανιωνίου και είχε διαπρέψει αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο Κακολύρης είναι γεννημένος του 2003 είναι δηλαδή 17 ετών και έχει αποκτήσει ποδοσφαιρική παιδεία στην μεγάλη σχολή του Πανιωνίου, έχοντας θητεύσει τρία χρόνια με την Κ15, Κ16 και Κ17».

Ο Τάσος Κακολύρης μίλησε για την μεγάλη μεταγραφή στην ΑΕΚ και συγκλόνισε αφιερώνοντας αυτό το άλμα της καριέρας του στον πατέρα του Διονύση που πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή. 

Ο Κακολύρης είπε στο ioniansports:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί βρέθηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με την μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Θα προσπαθήσω, με πολύ δουλειά να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και που με έφεραν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα δε, είμαι και πολύ συγκινημένος καθώς ο άνθρωπος που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας μου έχει φύγει από την ζωή πριν από μερικές ημέρες και δεν πρόλαβε να ζήσει αυτή την ιστορική στιγμή για την οικογένεια μας. Είμαι βέβαιος, ότι από εκεί ψηλά, βλέπει και αισθάνεται δικαίωση για τους κόπους όλων αυτών των χρόνων. Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτή την σπουδαία για μένα ημέρα. Να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και για την οικογένειά μου.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X