Μάνατζερ Λαουτάρο: «Τον ήθελαν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Σίτι το καλοκαίρι»

Βάζει «αντί-Γιουβέντους» ρήτρα η Ιντερ σε Λαουτάρο Μαρτίνες
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες υποστήριξε ότι το καλοκαίρι η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι ήθελαν τον Αργεντινό επιθετικό.

Το όνομα του απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ποτέ δεν έγινε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους «νερατζούρι» και αυτή τη σεζόν. Πλέον, ο νεαρός φορ, ετοιμάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση της Ίντερ, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, τόνισε πως πέρα από την Μπαρτσελόνα, υπήρξε ενδιαφέρον και από Ρεάλ και Σίτι για να τον αποκτήσουν. Χωρίς ωστόσο η υπόθεση να προχωράει…

«Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Σίτι ήταν οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Λαουτάρο. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση από καμία ομάδα. Σύντομα, θα κάτσουμε στο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ιντερ και θα συζητήσουμε για το μέλλον και την ανανέωση του στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο TNT Sports.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X