Τελικοί ΝΒΑ: Εμειναν ζωντανοί οι Χιτ - Εκαναν το 3-2 στη σειρά με τους Λέικερς

Τελικοί ΝΒΑ: Εμειναν ζωντανοί οι Χιτ - Εκαναν το 3-2 στη σειρά με τους Λέικερς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν τους Λέικερς με 111-108 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και μείωσαν τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ σε 3-2.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα του Ερικ Σπόελστρα επικράτησε 111-108, αναβάλλοντας τη στέψη των Λος Αντζελες Λέικερς. Πλέον, οι δύο ομάδες οδηγούνται σε έκτο αγώνα, τα ξημερώματα της Δευτέρας με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς να ψάχνει μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

NBA: Συγκλονιστικός ο Τζίμι Μπάτλερ

Στον πέμπτο αγώνα, έλαμψε το άστρο του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος σε 47 λεπτά, είχε 35 πόντους, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 5 κλεψίματα κάνοντας το δεύτερο τριπλ-νταμπλ του στη σειρά. Φοβερή δουλειά και από τον Ντάνκαν Ρόμπινσον που είχε 26 πόντους με 7/13 τρίποντα, ενώ απουσίασε ξανά ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Λεμπρόν Τζέιμς με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ενώ ο Άντονι Ντέιβις -αν και αγωνίστηκε με τραυματισμό – πρόσθεσε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ παίζοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X