Σουάρες: «Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα με έδιωξε»

Μπαρτσελόνα: Ως ελεύθερος φεύγει ο Σουάρες, ένα λεπτό κράτησε το τηλεφώνημα με τον Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Λουίς Σουάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Μπαρτσελόνα άφησε ο Λουίς Σουάρες.

Με τη «σκόνη» από το επεισοδιακό «διαζύγιο» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λουίς Σουάρες να έχει καθίσει, ο Ουρουγουανός παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και άδειασε στον απόλυτο βαθμό τη διοίκηση των Καταλανών.

Ο 33χρονος στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Ρόναλντ Κούμαν στην αποχώρησή του, αποκαλύπτοντας ότι ο Ολλανδός coach του είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήταν στις επιλογές του αν τελικά έμενε στην ομάδα. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι οι διοικούντες την ομάδα ήθελαν να τον διώξουν για να χαλάσουν την εξαιρετική του σχέση με τον Λιονέλ Μέσι κι αυτόματα και την ψυχολογία του Αργεντίνου ηγέτη της Μπάρτσα.

«Ο Κούμαν μου είπε ότι αν δεν έφευγα από την ομάδα, θα με υπολόγιζε κανονικά. Δεν έφταιγε ο Κούμαν, η διοίκηση ήθελε να με διώξει από τη Μπαρτσελόνα. Τους ενοχλούσε ότι ήμουν φίλος με τον Μέσι. Πάντα παραπονιούνταν ότι ο Μέσι δεν τα πήγαινε καλά με κανέναν στράικερ και μόλις έγινε φίλος με κάποιον τον έδιωξαν. Είναι πράγματα που εκείνοι τα συμπεραίνουν, δύο χρόνια πριν ήθελαν να με διώξουν και να φέρουν άλλο στράικερ στη θέση μου», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε για το κεφάλαιο «Μέσι».

«Τους ενοχλούσε που είχαμε τόσο καλές σχέσεις. Δεν είχαν άλλον τρόπο να μας χωρίσουν. Εγώ δεν είχα επιρροή στις αποφάσεις του Μέσι. Αφού ο Λέο έμεινε στη Μπαρτσελόνα πρέπει να το απολαύσει και να παίξει στο μάξιμουν όπως κάνει πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X