Αρδίζογλου για Φάντροκ: «Πέθανε από τη στεναχώρια του, απ' την αντιμετώπιση των παραγόντων της ΑΕΚ»

Αρδίζογλου για Φάντροκ: «Πέθανε από τη στεναχώρια του, απ' την αντιμετώπιση των παραγόντων της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Χρήστου Αρδίζογλου για την επέτειο θανάτου του Φράντισεκ Φάντρονκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του αντίο στον Φράντισεκ Φάντρονκ που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Αρδίζογλου.

Ο παλαίμαχος μέσος έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα, αλλά με πολλές αιχμές για τους τότε παράγοντες της ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του: 

Σαν σήμερα πέθανε ο “παππούς” Φάντροκ. Τον είχα σαν δεύτερο πατέρα μου, με είχε σαν παιδί του. Μετά τον Κρόιφ και τον Νέσκενς στην Ολλανδία, είχε παιδί του τον Αρδίζογλου. (Σάμ με φώναζε, επειδή δεν μπορούσε να προφέρει το όνομά μου.) Ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε στην Ελλάδα. Ο θάνατός του επήλθε απο την στεναχώρια του απο την αντιμετώπιση που είχε τότε απο τους διοικούντες της ΑΕΚ. Ήθελε για να πάρει σύνταξη 6 μήνες και αντί να τον κρατήσουν στις ακαδημίες της ΑΕΚ, τον έστειλαν στην Κύπρο. Ο παππούς τα σαββατοκύριακα ερχόταν Ελλάδα για να με δεί στα παιχνίδια που έπαιζα. Μου έλεγε… “εγώ τώρα τελειώνω απο Κύπρο και όταν γυρίσω θα παίξεις στην Ευρώπη”. ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. Αιωνία του η μνήμη. Παππού, θα σε θυμάμαι για πάντα. Όσο θα ζώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X