ΑΕΚ: Έτοιμη για το πρώτο «διπλό» κόντρα στον Αίαντα

ΑΕΚ: Έτοιμη για το πρώτο «διπλό» κόντρα στον Αίαντα
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία μετά από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 (enwsi.gr) τον Αίαντα στον Εύοσμο για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Volleyleague Γυναικών. Η αποστολή αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να πανηγυρίσει το πρώτο της φετινό «διπλό» και να μπει με το …δεξί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά σε δύο ομίλους. Με τον Κώστα Αρσενιάδη στην τεχνική ηγεσία τα κορίτσια του «Δικεφάλου» δούλεψαν εντατικά στο διάστημα της προετοιμασίας και άφησαν καλές εντυπώσεις ειδικά στα τελευταία φιλικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι και την Νατάσα Σεβάρικα. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κουντουρά, Πατέλη, Ράπτη, Διάλλα, Φωτεινού, Καββαδία, Μπελιά, Τουλγαρίδου, Pirv, Sevarika, Σουβαλιώτη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X