ΑΕΚ: Χαιρέτησε ο Ράις που έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από Εφές

Ράις: «Σκέφτομαι να μείνω στην ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη μέρα της. Η απώλεια του BCL ανήκει στο παρελθόν, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν 2020-21, με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ένωση επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη, με ένα πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και από την Παρασκευή οι «μηχανές» ανάβουν για τα καλά, ώστε άπαντες να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό.

Στην προσπάθεια της νέας σεζόν δεν θα είναι παρών ο Ταϊρίς Ράις. Το enwsi.gr είχε αποκαλύψει πως η ΑΕΚ και ο 33χρονος γκαρντ δεν θα πορευτούν μαζί, καθώς ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από την Ελλάδα με της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε το SDNA, η Αναντολού Εφές έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, ώστε να την ενισχύσει σε Τουρκία και Euroleague. Ο τραυματισμός του Σέιν Λάρκιν, σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα της ομάδας έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για ενίσχυση, με την περίπτωση του Ράις να βρίσκεται σε κατάσταση προτεραιότητας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X