ΑΕΚ: Ιστορική πρεμιέρα για τα κορίτσια στο πόλο

ΑΕΚ: Ιστορική πρεμιέρα για τα κορίτσια στο πόλο
Photo Credits: INTIME

Τον Νηρέα Χαλανδρίου αντιμετωπίζει αύριο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική ημέρα για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ καθώς αύριο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά από την ίδρυση της στη μεγάλη κατηγορία.

Τα κορίτσια του «Δικεφάλου» υποδέχονται στις 15:30 τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από μόλις 1 χρόνο που ξεκίνησαν την πορεία τους, ανέβηκαν μόνο με νίκες στην κορυφαία κατηγορία και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη πορεία και να καθιερωθούν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Η Κική Λιόση που ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών/ Η τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα και εμείς σε κάθε αγώνα θα παίζουμε για τη νίκη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και ίσως είναι το πιο ισχυρό που είχαμε εδώ και αρκετά χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X