«Bροχή» οι αιτήσεις υιοθεσίας του σκύλου που βασανίστηκε στα Χανιά

«Το έκανα για να…»: Η αδιανόητη ατάκα του 55χρονου που κατηγορείται για τον βασανισμό σκύλου στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί πολίτες είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν τον σκύλο που βασανίστηκε στην Κρήτη.

Ο άτυχος σκύλος που βασανίστηκε απάνθρωπα από τον ιδιοκτήτη του δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματά του και εισπράττει πλέον μεγάλη αγάπη από τον κόσμο.

Ο άνθρωπος που τον φροντίζει μέχρι να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι, τον έβγαλε βόλτα και εκεί βρέθηκε άνθρωπος της εκπομπής “Κοινωνία ώρα MEGA”.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Φιλοζωικού και Πολιτιστικού συλλόγου Κυν-ωνία, Ελισάβετ Ηλιάκη, μιλώντας για την περίπτωσή του είπε, πως υπάρχουν πολλές είναι οι αιτήσεις όσων θέλουν να τον υιοθετήσουν, οι οποίες θα αξιολογηθούν.

Ο πρώην ιδιοκτήτης και βασανιστής του σκύλου του ονομάστηκε τώρα “Ράινο”, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Εκεί είπε ότι προσπάθησε να κάνει στείρωση στον σκύλο και όταν είδε πως δεν γινόταν τον πήγε σε κτηνίατρο. Αυτό φυσικά είναι σε πλήρη αντίθεση με τη μαρτυρία του Γερμανού εθελοντή στο καταφύγιο Χανίων που βρήκε το ζώο σε άθλια κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X