Δίκη Χρυσής Αυγής-Γιάννης Λαγός: «Αν δεν έχω κορωνοϊό, τη Δευτέρα θα είμαι στο δικαστήριο»

Δίκη Χρυσής Αυγής-Γιάννης Λαγός: «Αν δεν έχω κορωνοϊό, τη Δευτέρα θα είμαι στο δικαστήριο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παρουσία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών, προανήγγειλε ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής, Γιάννης Λάγος.

«Εάν δεν βγει θετικό το τεστ κορονοϊού που έκανα, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα ειμαι στο δικαστήριο» έγραψε στο Twitter.

«Έχω δικαίωμα λόγου. Θα ακουστούν ΟΛΑ. Γκρεμίζοντας την χούντα τους. Σας περιμένω εκει. Ακόμα και μόνος όμως θα πάω» κατέληξε ο Γιάννης Λαγός.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την καταδίκη, ο Γιάννης Λαγός υποστήριξε ότι δικάστηκε από “δικαστήριο του βουνού”. «Ζήσαμε το απόλυτο δικαστήριο του βουνού. Η δημοκρατία του βουνού επέστρεψε. Είδαμε τον όχλο να τρομοκρατεί και να απαιτεί επί πίνακι το κεφάλι 67 αθώων κατηγορουμένων σύμφωνα με μια ψευδέστατη δικογραφία και των οικογένειών τους. Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X