ΑΕΚ για Φάντρονκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού»! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ για Φάντρονκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα πριν 39 χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος Φράντισεκ Φάντρονκ, με την ΠΑΕ να ανεβάζει σχετική ανάρτηση για τον αγαπημένο «παππού».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ

Σαν σήμερα πριν 39 χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος Φράντισεκ Φάντρονκ. Ο Ολλανδοτσέχος προπονητής, τον οποίον είχε φέρει το 1974 στην Ελλάδα ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ Λουκάς Μπάρλος, άφησε την τελευταία του πνοή στην Κύπρο, ενώ ήταν προπονητής στον Κεραυνό Στροβόλου με μοναδικό όρο στο συμβόλαιό του να μπορεί να το λύσει, αν η ΑΕΚ τον καλούσε και πάλι πίσω! Η ΑΕΚ υπό την καθοδήγησή του αγαπημένου «παππού» των φίλων της ομάδας μας, είχε παίξει θεαματικό και πρωτοποριακό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1976-77. Αποχώρησε από το πόστο του προπονητή λίγους μήνες μετά και άφησε πίσω του μια ομάδα που θα κατακτούσε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979. Ενα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της ΑΕΚ έχει την «υπογραφή» του.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, «παππού»!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/4694691280572313

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X