Μήτρογλου: Τον θέλει η Ντιναμό Μόσχας

Ξαναγράφουν για Μήτρογλου και Ολυμπιακό οι Γάλλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής “La Provence” η Ντιναμό Μόσχας κατέθεσε προσφορά στην Ντιναμό Μόσχας για τον Ελληνα φορ.

Στη Ρωσία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 17 Οκτωβρίου και οι Μοσχοβίτες ψάχνουν ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμής στο φινάλε των μεταγραφών.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης, ο Jacques-Henri Eyraud και η Olympique de Marseille έχουν ήδη λάβει μια σημαντική απόφαση, και πάνω απ ‘όλα πολύ εκπληκτικό: ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν θα διακόψει το συμβόλαιο του Μήτρογλου. Υπήρξε η σκέψη να πληρωθεί ένα ποσό από το συμβόλαιο του στον πρώην άσο των Φούλαμ, Γαλατά, Μπενφίκα και Αϊντχόβεν, αλλά η ομάδα της Μασσαλίας το ξανασκέφθηκε.

Θα τον κρατήσει ως το τέλος του συμβολαίου του ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρωσία. Αυτό ώστε να υπάρχει μια έξτρα λύση για τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην διάρκεια της χρονιάς στη Γαλλία (στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μήτρογλου δεν δηλώθηκε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X