Στη Ντε Χάαγκ ο Καρέλης (VIDEO)

Στη Ντε Χάαγκ ο Καρέλης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ντε Χάαγκ ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Νίκου Καρέλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντε Χάαγκ ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ανακοινώνοντας τον μάλιστα με μια φωτογραφία… αλά Χουλκ.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.

Στη σχετική ανακοίνωση υπάρχει ένα βιογραφικό της καριέρας του Έλληνα διεθνή και δηλώσεις τόσο από τον Μάρτιν Γιόλ όσο και από τον Καρέλη. Αρχικά ο Γιολ είπε: “Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε έναν επιθετικό όπως ο Νίκος. Είναι ένας παίκτης που έχει φτιάξει μια φήμη ενός Έλληνα πολεμιστή. Ένας επιθετικός που δίνει τα πάντα για να κερδίζει και κάποιες στιγμές μοιάζει στον Χουλκ.

Είμαστε ρεαλιστές αρκετά ώστε να ξέρουμε πως ο Νίκος πιθανότατα δεν θα διάλεγε την Ντε Χάαγκ αν δεν είχε τους τραυματισμούς τις προηγούμενες σεζόν αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Νίκος θα ήθελε να δείξει στην ομάδα μας πως μπορεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε την ευκαιρία να το καταφέρει αυτό”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καρέλης είπε: “Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην Ντε Χάαγκ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω παιχνίδια με τους νέους μου συμπαίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να δουλεύει σκληρά και θέλω να εμπνεύσω τους συμπαίκτες μου για να τα δίνουν όλα για τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X