Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ)

Big Brother: Η Χριστίνα και το αγόρι της σε πλάνο που απαγορεύεται να παίξει τηλεοπτικά (VIDEO)

Πάλι δημιουργεί σάλο η Χριστίνα Ορφανίδου στο Big Brother

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάλι δημιουργεί σάλο η Χριστίνα Ορφανίδου στο Big Brother.

Αρχικά η παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές, της στιγμές που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, όμως, η Χριστίνα άρχισε να απασχολεί για τις σχέσεις της με τον έναν από τους δυο δίδυμους, τον Παναγιώτη Βαρουξή.

Οι δυο τους στη διάρκεια του Big Brother ήρθαν αρκετά κοντά, με τη Χριστίνα ωστόσο σύμφωνα με τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media να «παίζει» με τον νεαρό και να χρησιμοποιεί στρατηγική έτσι ώστε να βγει εκείνη κερδισμένη.

Το θέμα, ωστόσο, που έχει προκύψει από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι «καυτό» και έχει γίνει ήδη viral στα social media. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter δείχνει τη Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι, σε τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, οι περισσότεροι χρήστες αναρωτήθηκαν για το που ήταν τα… χέρια της παίκτριας τη στιγμή του βίντεο.

Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ) Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ) Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ) Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ) Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ) Big Brother: Η Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X