Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντάμα Τραορέ

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση

Για τη… σωματική διαπλασή του, που δεν είναι αποτέλεσμα ασκήσεων με βάρη όπως λέει ο ίδιος, μίλησε ο Αντάμα Τραορέ.
Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Τραορέ με την Ισπανία, στην ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στην Πορτογαλία στην Λισαβόνα.

Ο επιθετικός της Γουλβς αντικατέστησε στο 62′ τον Μπουσκέτς και δέκα λεπτά αργότερα ήταν πρωταγωνιστής σε μία εξαιρετική ενέργεια, που μόνο χάρη στην αντίδραση του Ρουί Πατρίτσιο δεν κατέληξε σε γκολ.

«Η κλήση από το Μάλι οφείλεται στην αφρικανική καταγωγή μου και εκτιμώ ότι με θυμήθηκαν, αλλά νιώθω Ισπανός, επειδή γεννήθηκα στην Ισπανία και πάντα έπαιζα με τις μικρές εθνικές ομάδες της της Ισπανίας. Δεν μπορώ να αρνηθώ την αφρικανική καταγωγή μου, αλλά νιώθω Ισπανικά και είμαι υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου», είπε ο Τραορέ, που μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα “ AS” εξήγησε ότι λόγω του… γενετικού υλικού που έχει, δεν κάνει βάρη αλλά ακολουθεί άλλους τύπους ασκήσεων.

«Η γυμναστική μου καθοδηγείται από τον προσωπικό γυμναστή. Αλλά δεν κάνω βάρη. Το γενετικό μου υλικό είναι έτσι ώστε κάνει τους μύες μου να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Κάνω άλλες ασκήσεις. Κάθε άτομο πρέπει να προσαρμόσει το καλύτερο γι’ αυτόν. Το μυστικό είναι να γνωρίζεις το σώμα σου και να προσαρμόσεις την προπόνηση στις δικές σου συνθήκες» τόνισε.

«Στην ηλικία των 15 ετών είχα προβλήματα στο γόνατο, με τενοντίτιδα που δεν με άφησε να παίξω το παιχνίδι μου ή να έχω έκρηξη στην ταχύτητά μου. Εκεί άρχισα να δυναμώνω στο γυμναστήριο. Έπρεπε να κάνω πιο συγκεκριμένη δουλειά για να αποφύγω τραυματισμούς. Έντονη προπόνηση. Ασκούμαι όχι μόνο για να δυναμώσω, αλλά και για να αποτρέψω τραυματισμούς, κάτι που φοβάται περισσότερο κάθε αθλητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X