Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του» (vid)

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του» (vid)

Αήττητος τη φετινή σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι αήττητος τη φετινή σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέρει ότι δεν θα έχει εύκολο στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον φορμαρισμένο Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στην κατάταξη», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά τη νίκη του επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. «Παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του τους τελευταίους 12 μήνες, κέρδισε το ATP Finals και είναι πολύ συνεπής στα αποτελέσματά του σε όλες τις επιφάνειες».

Και συνέχισε: «Είναι all-around παίκτης, είναι μεγαλόσωμος με μεγάλο σερβίς, προφανώς τα όπλα του είναι το σερβίς και το forehand του, το backhand του έχει πολύ spin, ανεβαίνει στο φιλέ, μπορεί να παίξει επιθετικά, μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί έχει πολύ καλή κίνηση. Eίναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος all-around παίκτης».

Ο Νόλε μίλησε και για τον ρόλο του Πατρίκ Μουράτογλου, ενώ τόνισε ότι περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. «Είναι ένας από τους πιο εργατικούς τενίστες και έχει μια πολύ καλή ομάδα, τον πατέρα του και τον Πατρίκ Μουράτογλου, που ήταν στην ακαδημία του και γνωρίζω πολύ καλά τον Πατρίκ, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, μια μεγάλη πρόκληση και για τους δυο μας. Είναι ημιτελικός ενός Grand Slam, αυτό περιμένεις, να παίξεις με έναν Top 5, Τοp 10 τενίστα και αυτό θα έχω. Ελπίζω, λοιπόν, να νιώθω καλά και να παίξω το καλύτερό μου τένις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X