Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας ο Ζιρού: «Είμαι περήφανος»

Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας ο Ζιρού: «Είμαι περήφανος»
Photo Credits: INTIME

Ξεχωριστή θέση στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας κατέχει πια ο Ολιβιέ Ζιρού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεχωριστή θέση στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας κατέχει πια ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο έμπειρος επιθετικός της Τσέλσι σκόραρε δύο φορές στον χθεσινό (07/10) φιλικό αγώνα με την Ουκρανία (7-1) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στους «πετεινούς».

Ο Ζιρού μετρά 100 συμμετοχές και 42 γκολ με τους «τρικολόρ», αφήνοντας πια στην τρίτη θέση τον Μισέλ Πλατινί (41), ενώ προηγείται ο Τιερί Ανρί με 51 τέρματα.

Οπως είναι φυσικό, ο Ζιρού εμφανίσθηκε πανευτυχής, λίγο μετά το τέλος του αγώνα:

«Νιώθω τεράστια υπερηφάνεια. Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας φιλικός αγώνας, αλλά ήταν ο εκατοστός για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου και για την ομάδα που έκανε υπέροχα πράγματα. Είμαι ευτυχής που πέρασα έναν θρύλο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Τώρα θα κοιτάξω μπροστά χωρίς να θέσω κάποιο όριο. Το ρεκόρ του Τιερί Ανρί; Νομίζω ότι πρέπει να θέσω ορισμένους στόχους, αλλά θα δούμε όταν θα είμαι λίγο πιο κοντά. Υπάρχει επίσης κάτι ιδιαίτερο, όταν αυτό συμβαίνει μπροστά στον Σεβτσένκο. Ερχεται συχνά και μας βλέπει με την Τσέλσι» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X