«Τανκ» ο Τάνκοβιτς!

«Τανκ» ο Τάνκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς πανέτοιμος να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι… «Τανκ»!

Οι διαδικασίες έτρεξαν πολύ γρήγορα ώστε ο Σουηδός να κλείσει στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες της ύστατης ημέρας μεταγραφών. Την επομένη, ο 25χρονος ήταν στην Ελλάδα και φόρεσε τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, δεν… χαλάρωσε ιδιαίτερα παρότι η ομάδα είχε ρεπό.

Την Τρίτη, ο Τάνκοβιτς έκανε τις τελευταίες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του αποδεικνύοντας πως είναι… Τανκ. Ειναι σε καλή κατάσταση το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης και έτοιμο να ξεκινήσει σήμερα προπονήσεις.

Σήμερα πολύ νωρίς το πρωί μάλιστα άπαντες οι κιτρινόμαυροι υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορωνοϊό μετά από το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Καρέρα ώστε να ξεκινήσει η δουλειά το απόγευμα στις 19:30. Ετσι σήμερα το απόγευμα τόσο ο Τάνκοβιτς, όσο και ο Νεντελτσεάρου θα πατήσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- για πρώτη φορά στα Σπάτα για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X