Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: «Οι Χρυσαυγίτες ήταν βέβαιοι ότι θα αθωωθούν και δεν είχαν ετοιμάσει ελαφρυντικά»

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: «Οι Χρυσαυγίτες ήταν βέβαιοι ότι θα αθωωθούν και δεν είχαν ετοιμάσει ελαφρυντικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σε βάρος της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο για «δικαίωση» των γονέων του Παύλου Φύσσα μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας Ελευθερία Τομπατζόγλου.

Στο ΘΕΜΑ 104,6 για την ιστορική απόφαση σε βάρος της Χρυσής Αυγής μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα Ελευθερία Τομπατζόγλου.

Σε ερώτηση για το πως νιώθει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, μετά την χτεσινή απόφαση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς οι άνθρωποι ένιωσαν μία ελάχιστη δικαίωση, καθώς γνωρίζουν ότι ο πόνος δεν μπορεί να απαλυνθεί για το χαμό του γιου τους. Η κυρία Φύσσα ένιωσε μια δικαίωση για τον Παύλο και όλα τα θύματα της Χρυσής Αυγής καθώς είχε κάνει τον αγώνα αυτόν και κοινωνικό, πέρα από προσωπικό».

Στην συνέχεια των λεγομένων της, η ίδια τόνισε ότι τόσο οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής, όσο και οι δικηγόροι τους «ήταν τόσο βέβαιοι ότι θα αθωωθούν ώστε δεν ήταν έτοιμοι να υποβάλλουν ελαφρυντικά».

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την τοποθέτηση, ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση, η ίδια από την πλευρά της χαρακτήρισε το επιχείρημα φαιδρό.

«Είναι φαιδρό το επιχείρημα σε 5,5 χρόνια διαδικασία να μην υπάρχουν στοιχεία. Είναι αστείο το επιχείρημα ότι υπήρχαν καθυστερήσεις και χρησιμοποιείται μόνο για μικροπολιτικούς λόγους» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας, πως τα αποδεικτικά στοιχεία είχαν όγκο 2 τεραμπάιτ.

Τέλος η ίδια σε ερώτηση που της έγινε επί των ποινών, η ίδια είπε πως: «θα περάσει ένα μήνυμα ατιμωρησίας η χορήγηση ελαφρυντικών γιατί πέφτουμε σε ποινές ακόμα και κάτω των 5 ετών. Προφανώς θα τους αφήσει έξω αν είναι χαμηλές οι ποινές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X