Αγγλία: Εϊμπραχαμ, Τσίλγουελ και Σάντσο έκαναν... πάρτι και έμειναν εκτός!

Αγγλία: Εϊμπραχαμ, Τσίλγουελ και Σάντσο έκαναν...  πάρτι και έμειναν εκτός!
Photo Credits: INTIME

Οι Τσίλγουελ και Σάντσο παραβρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του Έϊμπραχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τέιμι Εϊμπραχαμ, Μπεν Τσίλγουελ και Τζέιντον Σάντσο θα χάσουν τον φιλικό της Αγγλίας με την Ουαλία στο Γουέμπλεϊ (Πέμπτη 8/10), καθώς παραβίασαν τους κανόνες του κορωνοϊού.

Οι Τσίλγουελ και Σάντσο παραβρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του Έϊμπραχαμ (έκλεισε τα 23) στο Λονδίνο, το περασμένο Σάββατο (3/10). Όπως μεταδόθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ ήταν ένα πάρτι-έκπληξη αλλά έσπασε «τον κανόνα των έξι», ένας από αυτούς που έχει θεσπίσει η βρετανική κυβέρνηση για την αποφυγή του συγχρωτισμού (το όριο είναι έξι άτομα) στην προσπάθεια που καταβάλλει να περιορίσει την εξάπλωση του Covid-19.

«Θα χάσουν τον αγώνα με την Ουαλία, εάν δεν καταστεί δυνατό να είναι μαζί μας μέχρι το πρωί της Παρασκευής (9/10), θα τεθούν εκτός κι από το ματς με το Βέλγιο» είπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», ανέφερε ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. «Πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα προστατεύσουμε όλη την ομάδα, αυτό είναι το κλειδί» πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X