Στην αποστολή της εθνικής Ουκρανίας ο 45χρονος Σοβκόφσκι λόγω κορωνοϊού

Στην αποστολή της εθνικής Ουκρανίας ο 45χρονος Σοβκόφσκι λόγω κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Τρεις Ουκρανοί διεθνείς γκολκίπερ βρέθηκαν θετικοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις Ουκρανοί διεθνείς γκολκίπερ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό με συνέπεια ο 45χρονος ασίσταντ κόουτς, Αλεξάντρ Σοβκόφσκι να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το αποψινό (7/10) φιλικό με την Γαλλία!

O άλλοτε γκολκίπερ της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοβκόσφκι, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Αντρέι Σεβτσένκο, φοράει και πάλι τα γάντια του προκειμένου εάν χρειαστεί να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής Ουκρανίας στο φιλικό με την Γαλλία.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ βγήκε από τη ναφθαλίνη καθώς ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αντρέι Πιατόφ βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Είχαν προηγηθεί επίσης οι Αντρέι Λούνιν και Γιούρι Πάνκιφ. Μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Γκεόργκι Μπουστσάν και ως εκ τούτου, ο Σοβκόφσκι αναγκάστηκε να επιστρέψει έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ενεργό δράση έστω και αν πρόκειται για ένα ματς.

Ο Σοβκόφσκι αγωνίστηκε για 23 χρόνια στη Ντιναμό Κιέβου (1993-2016) ενώ κατέγραψε 92 εμφανίσεις με την εθνική Ουκρανίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X