Η απάντηση Κονέ στον Βιεϊρίνια για το Πρωτάθλημα του '18: «Εγώ δεν έκλεψα κανένα -Κοιμηθήκαμε με 5 βαθμούς και χωρίς κόσμο, ξυπνήσαμε με… άλλα!» (VIDEO)

Η απάντηση Κονέ στον Βιεϊρίνια για το Πρωτάθλημα του '18: «Εγώ δεν έκλεψα κανένα -Κοιμηθήκαμε με 5 βαθμούς και χωρίς κόσμο, ξυπνήσαμε με… άλλα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Παναγιώτη Κονέ στον Αντρέ Βιεϊρίνια έχει μείνει στην... ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην δίχως αμφιβολία μεγάλη καριέρα του. Σε ένα από τα τελευταία κεφάλαιά της, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ έχοντας κομβικό ρόλο στο δεύτερο μισό της χρονιάς 2017-18.

Τον επόμενο χρόνο, έχοντας αποχωρήσει πλέον από την Ενωση, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Total Football» και την ημέρα που ήταν καλεσμένος προβλήθηκε η συνέντευξη του Αντρέ Βιεϊρίνια στον Ντέμη Νικολαΐδη, όπου ο Πορτογάλος είχε πει -μεταξύ άλλων- ότι το πρωτάθλημα κλάπηκε από την ΑΕΚ. Ο Κονέ τον είχε βάλει στην… θέση σου κάνοντας μάλιστα και άμεση αναφορά στο περιστατικό με τον Βλάνταν Ιβιτς στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της ΑΕΚ ανέφερε: «Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς εκτός γηπέδων: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

Οσα είχε απαντήσει ο Κονέ στον Βιεϊρίνια

Θυμηθείτε όσα είχε πει εκείνο το βράδυ ο Παναγιώτης Κονέ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X