Ηρακλής: Καταδικασμένος για απάτες ο νέος πρόεδρος που ανέλαβε να τον σώσει

Ηρακλής: Καταδικασμένος για απάτες ο νέος πρόεδρος που ανέλαβε να τον σώσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόστολος Τσιπίδης ανακοινώθηκε χθες ότι μαζί με τον Γεωργιανό Σαχράτζε θα προσπαθήσουν να σώσουν το βόλεϊ του Ηρακλή.

Ενας παλιός γνώριμος της οικογένειας του Γηραιού, με πλούσιο αθλητικό, αλλά και… ποινικό παρελθόν, ανέλαβε να βγάλει την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή από το αγωνιστικό της τέλμα.

Ο λόγος για τον Απόστολο Τσιπίδη, ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος του τμήματος, έχοντας στο πλευρό του έναν ξένο επενδυτή, τον Λεβάν Σαχράτζε.

Ο Τσιπίδης είχε ασχοληθεί παλαιότερα με την ΚΑΕ Ηρακλής, έχοντας μάλιστα διατελέσει πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ την περίοδο 2012-2013, αλλά και μέλος της ΠΑΕ επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου.

Ο νέος πρόεδρος των “κυανόλευκων” είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε οχτώ χρόνια κάθειρξη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, καθώς έπειθε ανυποψίαστους ανθρώπους να επενδύσουν τις οικονομίες τους σε εταιρείες του εξωτερικού για να γλιτώσουν από τα capital controls και από «κούρεμα καταθέσεων», που υποτίθεται ότι θα ακολουθούσε. Μάλιστα, ο ίδιος για να γίνει πιο πειστικός διέρρεε ότι διαθέτει διασυνδέσεις σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους που δήθεν γνώριζαν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ αυτοπροσδιοριζόταν και ως παραλίγο υπουργός!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο: «ως εκπρόσωπος ομίλου εταιρειών, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως πραγματικά, με το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε επικερδή προγράμματα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ομίλου του, απέσπασε σε δύο περιπτώσεις το συνολικό χρηματικό ποσό των 65.500 ευρώ». Ανάμεσα στα θύματά του ήταν ανώτερος δικαστής που πείστηκε να βγάλει τις αποταμιεύσεις του στο εξωτερικό και τις μετέφερε σε λογαριασμό τρίτου προσώπου, που ήταν επίσης κατηγορούμενος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή.

Στο πλαίσιο μάλιστα της έρευνας του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, είχε αποκαλυφθεί από εκείνη κιόλας την εποχή πως ήταν φυγόποινος, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για απάτη και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είχε επιχειρήσει να ασχοληθεί στο παρελθόν και με την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η δήθεν συνεργασία με Σμαραγδή

Ανάμεσα στα άλλα που έχει στο… βιογραφικό του ο Τσιπίδης, ήταν πως είχε φτάσει στο σημείο να διαδίδει ότι είναι παραγωγός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και συγκεκριμένα στη νέα ταινία του σκηνοθέτη για τον Νίκο Καζαντζάκη!

Οπως είχε αποκαλύψει ο κ.Σμαραγδής, ο Απόστολος Τσιπίδης τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νεάς ταινίας του. Κρατώντας έναν κόκκινο φάκελο, ο 47χρονος έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια όπως κατήγγειλε ο σκηνοθέτης, εμφανιζόταν να τον εκπροσωπεί. Μάλιστα είχε στήσει και σχετική ιστοσελίδα για την οποία ο κ.Σμαραγδής έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πηγή: Sdna.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X