Ενοχος ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ενοχος ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ενοχος ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενοχος κρίθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ένοχοι για τη δολοφονία Φύσσα πέρα από τον Γιώργο Ρουπακιά κρίθηκαν 15 από τους 17 κατηγορούμενους. Ειδικότερα, σχετικά με την υπόθεση Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι όλοι εκτός από Σαντοριναίο και Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών. Ένοχοι κρίθηκαν οι Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος Τσόρβας, Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Και στην υπόθεση του ΠΑΜΕ και στην υπόθεση των Αιγυπτίων κηρύχθηκαν ένοχοι οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, όσον αφορά την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης ενώ για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X