Μια ανάσα από τον τίτλο του ΝΒΑ οι Λέικερς - Κέρδισαν (102-96) τους Χιτ και έκαναν το 3-1 στη σειρά

Μια ανάσα από τον τίτλο του ΝΒΑ οι Λέικερς - Κέρδισαν (102-96) τους Χιτ και έκαναν το 3-1 στη σειρά
Photo Credits: INTIME

Οι Λος Αντζελες Λέικερς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λος Αντζελες Λέικερς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ, καθώς κέρδισαν με 102-96 τους Μαϊάμι Χιτ και έκαναν το 3-1 στη σειρά.

Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς κέρδισε έστω και δύσκολα τους Μαϊάμι Χιτ με 102-96 και έκανε το 3-1 στην σειρά των τελικών, με τον «βασιλιά» να κάνει άλλη μία σπουδαία εμφάνιση. Ο Τζέιμς, που είναι μία ανάσα από το να γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία που θα κατακτήσει πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες, είχε 28 πόντους με 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Ντέιβις ακολούθησε με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Χιτ, που πλέον πρέπει να κάνουν τεράστια υπέρβαση για να πάρουν τον τίτλο, οι Μπάτλερ και Χίρο με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, ήταν οι πρώτοι σκόρερ. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο αν και τραυματίας αγωνίστηκε, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά, ενώ εκτός έμεινε για ένα ακόμη ματς ο Ντράγκιτς. Επόμενο παιχνίδι στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου αν κερδίσουν οι Λέικερς, θα κατακτήσουν τον τίτλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X