«Βροχή» τα θετικά κρούσματα στην Εθνική Ουκρανίας, με το ζόρι... 14 παίκτες ο Σεβτσένκο

«Βροχή» τα θετικά κρούσματα στην Εθνική Ουκρανίας, με το ζόρι... 14 παίκτες ο Σεβτσένκο
Photo Credits: INTIME

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει σε φιλικό την Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει σε φιλικό την Γαλλία, αλλά το πρόβλημα είναι τεράστιο στην ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο λόγω του κορωνοϊού, μιας και μετά… βίας συμπληρώνει 14άδα για τον αγώνα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας έχει εκτός τους Πιατόφ, Στεπανένκο, Πάνκιβ και Λούνιν οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι δύο τελευταία μετά από τεστ στην Γαλλία. Επίσης άλλοι τέσσερις παίκτες τέθηκαν σε 4ήμερη καραντίνα, λόγω επαφής με μερικούς από τους θετικούς.

Οπότε ο Αντρέι Σεβτσένκο αναζητάει 14 παίκτες, ανάμεσα τους και έναν τερματοφύλακα, για τον φιλικό αγώνα με την Γαλλία την Τετάρτη, ενώ όπως παραδέχεται θα πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές για να τους καλέσει ενόψει των κρίσιμων αγώνων για το Nations League με την Γερμανία και την Ισπανία: «Προετοιμάζουμε μία λίστα για να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Οι παίκτες θα περάσουν από νέα τεστ και ελπίζουμε να μην έχουν νέα κρούσματα» είπε ο παλιός άσος της Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X