Ανέστης για Τάνκοβιτς: «Θα βοηθήσει την ΑΕΚ, είναι πολύ ποιοτικός παίκτης!»

Εικόνες από την παρουσίαση του Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Ανέστης «σκιαγράφησε» το προφίλ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιάννης Ανέστης «σκιαγράφησε» το προφίλ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο με τα κιτρινόμαυρα γάντια και που πλέον είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γκέτεμποργκ, μίλησε στην «ΩΡΑ των Σπορ» και τον Κώστα Τσίλη για το νέο μεταγαφικό απόκτημα του «δικεφάλου», Μοαμέρ Τάνκοβιτς. Μάλιστα, πριν από περίπου δυο τρεις εβδομάδες, ο Ανέστης «μονομάχησε» με τον Τάνκοβιτς, με τον Σουηδό εξτρέμ να πετυχαίνει χατ τρικ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Αρχικά, είπε: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Εξαιρετικά ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια του. Είναι ένας εξτρέμ που το έχει το γκολ. Και το πιο σημαντικό του πλεονέκτημα, είναι πως έχει την δυνατότητα να εκτελέσει και  με τα δυο του πόδια. Έχει πολύ καλό σουτ και γενικώς πολύ καλά τελειώματα στις φάσεις. Κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς που είχε στο σουηδικό πρωτάθλημα».

Όσο για την θέση που μπορεί να αγωνιστεί ο Τάνκοβιτς: «Είναι ποδοσφαιριστής που κυρίως ξεκινάει τις προσπάθειες του από τα άκρα. Αλλά με την Χάμαρμπι έχει αγωνιστεί και ως ακραίος επιθετικός, αλλά και στον άξονα ως δεκάρι. Όταν παίζει στα άκρα, συνήθως έπαιζε στα αριστερά. Όμως μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και δεξιά. Έχει σημαντικό πλεονέκτημα διότι εκτελεί και με τα δυο του πόδια».

Για το «όνομα» του Τάνκοβιτς στη Σουηδία: «Στην Σουηδία έχει εξαιρετικό όνομα. Όλοι λένε τα καλύτερα γι αυτόν. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει την διαφορά και να έχει ανάλογα στατιστικά όπως και εδώ στο σουηδικό. Θεωρώ πως θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο. Όμως θεωρώ πως και τις κλειστές άμυνες που θα βρει απέναντί του στην Ελλάδα, μπορεί να την διασπάσει. Έχει την ποιότητα με την μπάλα στα πόδια του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X