Καβάνι: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ζήσω στην εξοχή»

Προβάδισμα της Ρόμα για Καβάνι
Photo Credits: INTIME

Οι συνθήκες αβεβαιότητας της πανδημίας σε συνδυασμό με το ότι έμεινε ελεύθερος για αρκετούς μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συνθήκες αβεβαιότητας της πανδημίας σε συνδυασμό με το ότι έμεινε ελεύθερος για αρκετούς μήνες έκαναν τον Έντινσον Καβάνι να σκεφτεί το ενδεχόμενο απόσυρσης για μια ήσυχη ζωή στην εξοχή, προτού τελικά υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί ο Έντινσον Καβάνι να αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό παζάρι, όμως, σε ένα άλλο, εξίσου πιθανό σενάριο, θα μπορούσαμε να μιλάμε για έναν πρώην ποδοσφαιριστή που κρέμασε πρόωρα τα παπούτσια του.

Ο «Ματαδόρ» αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 11 Μαρτίου με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς κόντρα στη Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League (2-0) κι έκτοτε η πανδημία σε συνδυασμό με το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος από τον Ιούνιο, προκάλεσαν αβεβαιότητα για το μέλλον και ο ίδιος σκέφτηκε μέχρι και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμο «Dos de Punta» της Αργεντινής, το άγχος για την υγεία των οικείων του και η γενική ανησυχία που επικρατεί γύρω από τον κορονοϊό τον οδήγησε να περάσει την καραντίνα στην ύπαιθρο της Ουρουγουάης όπου μεταξύ άλλων έπαιζε με την κορούλα του στην αυλή, ξεχορτάριαζε, κούρευε πρόβατα, γυμναζόταν και οραματίστηκε τον εαυτό του αν αποφάσιζε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

«Η υγεία της οικογένειάς σου προηγείται. Φυσικά και σκέφτηκα την ιδέα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι εξέτασα αυτή την επιλογή και την πιθανότητα να σταματήσω να παίζω και να εγκατασταθώ στην εξοχή, να αφιερώσω τον εαυτό μου στη ζωή στην ύπαιθρο. Υποφέραμε κατά την περίοδο του κορονοϊού με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν άσχημο κυρίως για τον φόβο που προκάλεσε. Δόξα τω Θεώ αναρώσσαμε καλά, το ξεπεράσαμε και είμαστε εδώ τώρα.

«Είναι φυσιολογικό να μπαίνει στο μυαλό σου η ανησυχία. Τα πρωταθλήματα είχαν αρχίσει και φυσικά, ήθελα να έχω ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που δεν δίνονται γιατί δεν πρέπει να δίνονται. Είμαι της ιδέας ότι στη ζωή τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει και κάποιες φορές, όσο πολύ κι αν θες κάτι, αν δεν είναι να γραφτό να συμβεί, δεν συμβαίνει.

Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα και αγωνία. Οι μέρες άρχισαν να περνάνε και η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και όλοι ήθελαν να ξέρουν πού θα παίξω. Είμαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα και τώρα θέλω μόνο να φορέσω φανέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X