ΑΕΚ: Μπαίνει από την επόμενη εβδομάδα ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Μπαίνει από την επόμενη εβδομάδα ο Γαλανόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος κοντά στην επιστροφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ ταλαιπωρείται εδώ και πολλούς μήνες μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στον χόνδρο. Η καραντίνα τον πήγε πίσω και έπειτα δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ωστόσο ατομικά ανέβαζε σταθερά ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι είναι πλέον έτοιμος να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο Μάσιμο Καρέρα τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά τον Ντάμιαν Σιμάνσκι που έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, από την αρχή της σεζόν είναι εκτός μετά την επέμβαση καθαρισμού που είχε προχωρήσει στον αχίλλειο τένοντα. Και αυτός καλύπτει το χαμένο έδαφος και λογικά αναμένεται να επιστρέψει πιο γρήγορα και από το χρονοδιάγραμμα. Ο Σιμάνσκι μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη είναι πιθανό να καταφέρει να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X