Ξεκάθαρη η ΑΕΚ στα «fake news» για τον Ρότεν (ΦΩΤΟ)

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ στα «fake news» για τον Ρότεν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Άμεση αντίδραση στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Αμερικανό γκαρντ

Φρένο στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που συνέδεαν την ΑΕΚ με τον Τόνι Ρότεν έβαλαν οι άνθρωποι της Ένωσης, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα «Fake news».

Δύο ημέρες μετά την απώλεια του BCL στο Final 8 του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της και να προχωρήσει μπροστά για τις επόμενες προκλήσεις της σεζόν. Η Ένωση έχει στον ορίζοντα την έναρξη της Basket League αλλά και του BCL της νέας σεζόν, με στόχο να βγάλει αντίδραση στις διοργανώσεις αυτές για τον χαμένο τίτλο του ΟΑΚΑ.

Ο Ταϊρίς Ράις δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr μέσω της διαδικτυακής εκπομπής της Δευτέρας (05/10) με την Ένωση να βγαίνει στην αγορά για γκαρντ.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τόνι Ρότεν. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ανβίλ, όταν και αντιμετώπισε την Ένωση στη φάση των ομίλων της σεζόν 2019-20.

Παρ’ όλα αυτά στην Ένωση φρόντισαν να βάλουν άμεσα «φρένο» στα δημοσιεύματα και την φημολογία που αναπτύχθηκε. Κι αυτό γιατί ο GM της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, απάντησε, μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για «Fake news». Κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα Ρότεν για την Ένωση. Αυτό, άλλωστε, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε όλους τους τόνους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X