Μπουφάλ: Εριξε πόρτα στον Ολυμπιακό και πήγε ελεύθερος στην Ανζέ

Μπουφάλ: Εριξε πόρτα στον Ολυμπιακό και πήγε ελεύθερος στην Ανζέ
Photo Credits: INTIME

Παρότι ο Ολυμπιακός φέρεται να έστρωνε ένα χαλί εκατομμυρίων στα πόδια της Σαουθάμπτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι ο Ολυμπιακός φέρεται να έστρωνε ένα χαλί εκατομμυρίων στα πόδια της Σαουθάμπτον και του Σοφιάν Μπουφάλ, εντούτοις εκείνος κατέληξε ως ελεύθερος στην Ανζέ!

Ήταν ο πρώτος του στόχος για τις θέσεις των εξτρέμ. Το όνομα του παρέλασε για πολλές ημέρες από τα ερυθρόλευκα πρωτοσέλιδα που έγραφαν επί μέρες για την πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει 8, 9 ακόμα και 10 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του στον Σοφιάν Μπουφάλ.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού δεν έγινε ποτέ, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Άγιοι αξίωναν πολλά λεφτά, ενώ και ο Μπουφάλ ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Η λύση στο μυστήριο δόθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Η Σαουθάμπτον άφησε ελεύθερο (!) έναν παίκτη για τον οποίον πριν από τέσσερα χρόνια είχε δώσει 16 εκατομμύρια λίρες και εκείνος μετά από 5 χρόνια επέστρεψε στην Ανζέ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, μία μικρομεσαία ομάδα της Ligue 1, χωρίς κάποιο μεγάλο οικονομικό υπόβαθρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X