Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται τον Ποκετίνο για αντί-Σόλσκιερ

Παράπονα από Ποκετίνο: «Αντί για καναπέ, η Τότεναμ παίρνει καρέκλα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη οι «κόκκινοι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Μετά την ταπεινωτική εμφάνιση και την βαριά ήττα με 6-1 στο ματς με την Τότεναμ, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ομάδας. Και για να το κάνουν αυτό, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και στην απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές της Γιουνάιτεντ με τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο ο οποίος είναι άνεργος και αναζητά ομάδα για να αναλάβει.

Η πίεση στον Νορβηγό τεχνικό είναι μεγάλη και το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να έχει ραντεβού με την διοίκηση, ώστε να συζητήσει το μέλλον του και πιθανόν το «διαζύγιο» του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X