Αλβάρο: «Ο Νεϊμάρ δεν αξίζει τον σεβασμό μου»

Αλβάρο: «Ο Νεϊμάρ δεν αξίζει τον σεβασμό μου»
Photo Credits: INTIME

Στο επεισόδιο του με τον Νεϊμάρ αναφέρθηκε ο Αλβάρο Γκονσάλες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο επεισόδιο του με τον Νεϊμάρ αναφέρθηκε ο Αλβάρο Γκονσάλες.

Ο Γκονσάλες κατηγορήθηκε από τον σούπερ σταρ της Παρί για ρατσιστικές εκφράσεις, το ανέφερε και στον τέταρτο διαιτητή, όμως, δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί από πουθενά αυτό καθώς όσο κι αν έγινε ανάλυση των βίντεο από τα τηλεοπτικά δίκτυα, δεν μπορούσε κάποιος να πει με σιγουριά ότι ο αμυντικός των Μασσαλών τον εξύβρισε χυδαία με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Ο «Νέι» σ’ εκείνο το ματς αποβλήθηκε για χτύπημα που κατάφερε στον Αλβάρο στις αψιμαχίες που είχαν μεταξύ τους λίγο πριν τη γενική σύρραξη, με τον παίκτη της Μαρσέιγ να δηλώνει:

«Ο Νεϊμάρ γύρισε και μου είπε ότι το ημερήσιο εισόδημά του είναι ίσο με το ετήσιο δικό μου. Του είπα ότι μια χαρά μου έκανε ο μισθός μου. Εκείνη τη μέρα το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να προκαλεί… Δεν του αξίζει τίποτα από εμένα. Ούτε ο σεβασμός μου, ούτε τίποτα.

Τον νίκησα σ’ εκείνο το παιχνίδι και το έκανα να αισθάνεται αβοήθητος γιατί δεν του έβγαινε αυτό που ήθελε στο ματς. Πρέπει να ξέρεις πως ν’ αντιμετωπίζεις τις ήττες και τις κακές στιγμές…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X