Χάβι Γκράθια: Θέλει να παραιτηθεί από τη Βαλένθια

Χάβι Γκράθια: Θέλει να παραιτηθεί από τη Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Πλήρως απογοητευμένος από τη διοίκηση της Βαλένθια είναι ο Χάβι Γκράθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρως απογοητευμένος από τη διοίκηση της Βαλένθια είναι ο Χάβι Γκράθια και σύμφωνα με τους Ισπανούς σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί.

Καλοκαίρι σημαντικών ανακατατάξεων και αποχωρήσεων ήταν το φετινό για τη Βαλένθια. Οι “νυχτερίδες” πούλησαν ή άφησαν ελεύθερους σημαντικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποσυμφορηστεί το μπάτζερ, ύστερα από την αδυναμία της ομάδας να προκριθεί στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η απόφαση των διοικούντων την ισπανική ομάδα να μην προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση, παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός τεχνικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο, είναι πλήρως απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα, με συνέπεια να σκέφτεται σοβαρά να υποβάλλει την παραίτησή του.

Για την ιστορία, η Βαλένθια πούλησε τους Ροντρίγκο στη Λιντς (30.000.000 ευρώ), Φεράν Τόρες στη Μάντσεστερ Σίτι (23.000.000 ευρώ) και Φράνσις Κοκελέν στη Βιγιαρεάλ (6.500.000 ευρώ), ενώ άφησε ελεύθερος τον εμβληματικό αρχηγό, Ντάνι Βαρέχο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο “κίτρινο υποβρύχιο”. Την ίδια στιγμή, δεν απέκτησε κανέναν ποδοσφαιριστή, ανεβάζοντας μόνο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X