ΑΕΚ: Αποφάσισε για Τάνκοβιτς -Μάχη με τον χρόνο!

Τάνκοβιτς: Εμεινε ελεύθερος, στα χέρια της ΑΕΚ η απόκτηση του
Photo Credits: INTIME

Κατέληξε στην απόκτηση του Μουμάερ Τάνκοβιτς η ΑΕΚ και ξεκινά μάχη με τον χρόνο για την έλευσή του στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο εκλεκτός για την ΑΕΚ!

Οπως σας έχει ενημερώσει εδώ και ώρα το enwsi.gr, η Ενωση τρέχει για μεταγραφή ενός ακόμα ακραίου επιθετικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Μπράιτ Ενομπακάρε δεν υπολογίζεται πλέον. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τις τελευταίες ώρες υπήρχαν δύο επιλογές. Ο λόγος για τους Κιρίλ Ντεσπόντοφ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο εκλεκτός όμως είναι ο Σουηδός. Ενα όνομα που έχει… παίξει πολύ για την ΑΕΚ τον τελευταίο χρόνο και πλέον βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έλευσή του στην Ελλάδα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει ασχοληθεί πολύ η ΑΕΚ, είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα καθώς διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό και θα έρθει ως δικός της παίκτης και όχι ως ελεύθερος. Ενώ, πιστεύεται πως θα δώσει και περισσότερες λύσεις σε σχέση με τον 23χρονο Βούλγαρο που ήταν η άλλη επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς ανανέωσε πριν λίγους μήνες με την Χάμαρμπι, ωστόσο, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που τον αφήνει ελεύθερο να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί ο ίδιος. Ετσι, η ΑΕΚ δίνει πλέον μάχη με τον χρόνο για να κλείσει την μεταγραφή του ως το βράδυ. Ενώ, στο τραπέζι υπάρχει το ενδεχόμενο να σταλούν τα χαρτιά του μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου και ο Σουηδός να έρθει αύριο στην Ελλάδα.

Τέλος, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να υπογράψει στην ΑΕΚ είναι… τρελαμένος που άνοιξε ξανά η πόρτα για την Ελλάδα και βρίσκεται με τις… βαλίτσες στο χέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X