
Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο γράφει για την ΑΕΚ και τον 23χρονο εξτρέμ
Η ΑΕΚ φέρεται να φουλάρει στο… φίνις της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ψηλά στη λίστα του Ιλια Ιβιτς βρίσκεται ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ!
Ο 23χρονος Βούλγαρος εξτρέμ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς, μετρώντας 9 γκολ και 8 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Μάλιστα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Συγκεκριμένα, κείμενό του αναφέρει: «Ανάμεσα στους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από την Κάλιαρι είναι ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Μάλιστα υπάρχουν διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες εκτός από τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ που έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι για τον 23χρονο εξτρέμ. Το μέλλον του Ντεσπόντοφ είναι πάντως μακριά από την Σαρδηνία»

Ακόμα μία διδακτική ιστορία για το ποιοι είναι απέναντι, πως σκέφτονται και λειτουργούν

Πότερ για Αντόνιο: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα επιστρέψει»

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO)

Mε νέο «αίμα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία: Κλήθηκαν Ασένθιο, Κασαδό και Ινίγο Μαρτίνεθ για το Nations League

Η διαφορά και ο βαθμός δυσκολίας στις 3 ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τοπ-5 πρωταθλήματα και οι άλλοι